Пресувана кожа + пилешко XXL стапче

550 ден

Спреми се за XXL забава! Стапчиња со додадено меко пилешко месо кое може да го понесете секаде, вистинско ужување за твоето куче. Верувај, ќе ти биде благодарно!

2 стапчиња х 45 см

Категорија: Ознаки: , , , ,