Пресувана кожа + стапчиња со патка

200 ден

Спреми се за  забава! Стапчиња со додадено меко месо од патка кое може да го понесете секаде, вистинско ужување за твоето куче. Верувај, ќе ти биде благодарно!

6 стапчиња

 

Категорија: Ознаки: , , ,