Пресувана коска 30-35gr

90 ден

Ако твоето куче сака да се занимава подолго време, тогаш сигурно ќе ја сака пресуваната коска. Богата со протеини и внимателно избрани состојки, твоето куче сигурно ќе ги обожава. Помага во одржување на оралната хигиена.

 

Цена за едно парче.

Категорија: Ознаки: , , ,