Пушена коска

345 ден

Твоето куче ќе збесне за пушената коска. Оваа класична коска ќе го занимава миленикот подолго време. Вкусна закуска за целиот ден со калциум која е исто и нутритивна.

24 см

 

Категорија: Ознаки: , , , ,