Ремче by Laura зелено

350 ден

Ремче за мачиња кои имаат софистициран вкус и бараат елегантен дизајн, секако кој мора да е безбеден. Целата колекција »BY LAURA« е со препознатлив дизајн и елеганција која е прилично впечатлива. Безбедносниот клипер се отвара при голем притисок ако во случај мачето се заглави на нешто за да се спречи повреда. Дизајнот со срциња не само што е прекрасен, туку и е рефлективен со што се подобрува видливоста. Со ѕвонче.

 

Категорија: Ознаки: , , , ,