Ремче Turin жолто

360 ден

Специјална колекција на ремчиња за мачиња од Hunter направени за оние кои сакаат да шетаат надвор и да бидат забележани. Ремчињата се со неонски бои  со ѕвонче, и практичен клипер кој е едноставен и шик истовремено. Неонските бои особено ги истакнуваат шарите на мачките со кратка длака и ги прави полесно забележливи.

Категорија: Ознаки: , ,