Ремче Vigo лилаково

360 ден

Едноставен дизајн со максимална безбедност- тоа го имате со овие ремчиња. Изработени од мека вештачка кожа која дава максимална удобност на вратот на мачето. Безбедносниот клипер автоматски се откопчува со сила од 2.5 kg  за да се спречи повреда на мачето ако се заглави негде. Благодарение на специјалната форма на клиперот, тој нема да се отвори ако се влече, само ако се заглави негде и тогаш механизамот ќе се отвори. Затоа Вие не треба да се секирате од повреди дури и ако се работи за оставање во домот.

Додадени се игриви детали, како ѕвонче кое може да го отстраните, за да се направи ова ремче еден моден аксесоар.

 

Категорија: Ознаки: , , , ,