Седиште за кола Rey

4.100 ден

Седиште за патување за Вашето милениче Rey е одлична идеа без разлика дали се работи за долго патување или кратко возење до паркот. Седиште кое целосно може да го спакувате кога не го користите и постојано да Ви е при рака во колата. За разлика од другите седишта, овој модел целосно се затвара  и миленичето не може да излезе ниту да падне, а преку мрежестиот дел имаат доволен проток на кислопрод во секое време. Долниот дел е лесен за одржување, а со сите приклучоци овие седишта се навистина безбедни и сигурни за секое Ваше возење.
  • Од полиестер, се чисти со влажна крпа
  • Од силен двоен материјал, рамка која се склопува, патенти кои се отвараат
  • Долното перниче се вади, се чисти со рачно перење
  • Може да се користи со отворен и затворен патент
  • Ако го возите миленичето секогаш ставете го на појас и градник, никако со околувратник!

Димензии: 45х38х41 цм

Максимална тежина: 8кг

Категорија: , Ознаки: , , , ,