Сет за патување List црвено

2.100 ден

Сигурно обожуваш патување со твоето куче! Овој сет за патување комбинира две силиконски тањирчиња во еден прекрасен сет кој го собира секаде па така може да Ви биде секогаш при рака. Само спој ги двете тањирчиња и затвори го патентот. Така секогаш ќе биде чисто и спремно за следниот оброк или хидратација.

  • Идеално за патување и при пат
  • Силиконот е идеален за секој тип храна и течност
  • Мала големина
  • Може да се пере во машина
  • Големина: 750 ml
Категорија: Ознаки: , , , , , ,