Силен расчешлувач на крзно за мачка (Xtra Liss)

850 ден

Моќен расчешлувач на крзно, збогатен со протеини од ориз кој истовремено длабински го храни влакното и доволно го омекнува за полесно отплеткување. Се препорачува постојана употреба за да се засили влакното и да биде полесно за чешлање. Дава сјај и цврстина на крзното, благодарение на антиоксидантите и богатата формула. Сега веќе заплетканото крзно нема да Ви претставува проблем, се препорачува за честа употреба.

Се препорачува за средно и долго крзно за мали и возрасни мачиња.

98% природни и био состојки, без парабени и pH неутрално.

250ml