Скали за кучиња Karpi

2.650 ден

Како што ни се потребни скали на нас, исто така им требаат и на нашите миленици! Karpi скалите се направени од дрвена основа и три скали кои се покриени со плишан материјал за да се спречи лизгање при качување или скокање. Затоа овие скали се идеални за мала раса па се до голема во секоја возрасна граница. Особено се потребни на возрасните кучиња кои им треба мала помош за да ги достигнат сите места како и софата за да поминеме малку време заедно пред ТВ.
Овие скали изгледаат како дел од мебелот и лесно ќе може да вклопите насекаде во домот..
  • Дрвена рамка со обложени скали
  • Со три скали да се спречи непотребно скокање
  • Соодветно за кучиња до 50 кг

Димензии: 41х38х30 см