Смарт хранилка Fumbo (ниво 1)

1.200 ден

Хранилка за мачиња која ментално ги стимулира уште додека се мали. Оваа хранилка ги тера да ја уловат храната и низ пречките да стигнат до неа. Кога твоето маче ќе наполни 3 месеци може да го запознаеш со ваков тип на хранилки за да нема проблем со тежината и да се развива ментално.

Оваа хранилка е ниво 1, соодветна за мали мачиња или мачки кои немаат искуство со ваков тип на играчки и хранилки.

Може да се стави храна или грицки. Соодветно за перење во машина за садови.

Димензии: 30 х 30 cm