Среден рог од елен

1.200 ден

Gourmore роговите од елен се од црвен и лопатар елен. Роговите се целосно одржливи, само се исчистени и пресечени на повеќе делови според големина соодветна за Вашето куче да може да ги гриза. Рогот од елен е безбедна и здрава закуска која е полна со минерали и калциум.

76-150 gr

Категорија: Ознаки: , , ,