Стапче од бакалар

85 ден

Дирекно од Северно Море, овие стапчиња од бакалар се дехидрирани и внимателно погготвени за да ги задржат сите вкусови и нутриенти за максимален вкус. Бакаларот содржи голем број на важни нутриенти како Omega 3, витамини и минерали. Твоето крзнено пријателче ќе ги обожава овие здрави закуски.

Цена за едно парче.

Категорија: Ознаки: , , , ,