Табла “Пази Куче” кафеава куќичка

200 ден

Табла која дава предупредување дека има куче во домот или дворот.

Позади на таблата има две стеги и дополнително и 4 лепенки за да се закачи на врата или ограда.

Димензии: 16х21 цм