Ташничка за тоалет кеси DangeRouge црно

2.240 ден

DangeRouge  е колекција од улична мода за кучиња кои сакаат да го следат трендот и модата.

Затоа сега има штосна верзија за држач за тоалет кеси која може да ја носите секаде со Вас како ташна.

Достапно за две бои.