Тањирче Graz црно

1.200 ден

рустично, штосно и функционално- така може со неколку зборови да го опишеме тањирчето GRAZ. Надворешниот дел е рачно шиен и изгледа како корпа, а големината е соодветна за мало или средна раса на милениче. За да бидеме сигурни дека секогаш ќе биде чисто, надворешната корпа може да се исчисти (рачно по препорака), а иноксниот тањир внатре може да се пере во машина.

 

 

 

Шифра: Не е достапно Категорија: , Ознаки: , , , ,