Тањир за патување Road Refresher

2,110 ден

Тањирче за патување ROAD REFRESHER™ овозможува кучето секогаш да има достапно тањирче со вода иако сте во движење и на пат. Поради идеалната форма и специјалните делови, може да го наполните со вода и поставите доле во кола или транспортер без страв дека може да истече вода или да се преврти. Така Вашето милениче ќе има достапна вода целиот пат. Со додадениот слој во средината се спречува водата да се истури дури и кога сте во движење. Дополнително, има додадено лепенка за дополнително да го прицврстите на тепихот на багажникот или позади седиштето. Лесно може да ги извадите дополнителните делови и брзо може да се исчисти. Може да се пере во машина.

  • Ова тањирче може да се постави и во дома за да се спречи истурање на вода.

Димензии: 24цм