Топче Brutus

650 ден950 ден

Топче кое е направено од термопластична гума кое тешко се кине. Со нерамнини за полесно да се фати.

Достапно во две големини. Со свирка.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,