Торба за ќеси за тоалет Detroid плаво

550 ден

Благодарение на DETROIT диспанзерот за кесиќки, нема повеќе да се најдете во непријатна ситуација каде ќе мора да оставите измет после прошетката со твоето куче. Овој практичен диспанзер  е направен од високо издржлив материјал кој не може да се испрља ниту пак да се намокри.

Може да го додадете баш секаде- поводник, околувратник, градник, на каиш или пак ташна. Така ќе биде секаде каде и да одите.