Транспортер Noah (recycled)

2.400 ден

Noah транспортерот е изработен од рециклиран полипропилен, што го прави високо издржлив и еколошки. Неговиот отстранлив капак со штипки овозможува лесно да го внесете вашиот миленик во транспортерот. Металната врата и издржливата рачка овозможуваат лесно пренесување.

Соодветно за мачки и мала раса на куче до 8 кг.  Лесно за чистење и одржување хигиена.
Достапен во три бои: светло плава, темно плава и сива.
Димензии: 35 х 57 х 37.5 cm
  • Изработен од 98% рециклирана пластика
  • Метална врата со безбедносно отклучување
  • Со интегрирани слотови за сигурносен појас
  • Изработено во Европа