Тренинг- поводник List плаво

2,950 ден 2,360 ден

Сакаме само добри вибрации од Северното Море и марината, е баш таа изјава ја има целата колекција List на Hunter. Специјална колекција за нашите миленици кои ја обожаваат морнарската култура и едноставно го обожаваат морето. Со морнарски теми и оригиналниот излед со јаже, оваа колекција ќе ве освои на прв поглед. Иако изгледа префинето, јажето е со убава плетка за да биде и високо издржливо и за оние активни миленици. Клиперот е облиен со месинг за да ги издржи сите временски непогоди- што е голема предност за температурните разлики или пак за активностите на плажа.

Оваа колекција има еден ексклузивен детал: моден привезок на кое се изгравирани логото и географската локација на Hunter заедно со слика на копје. Ова привезоче може да го корисите и како привезок.

На поводникот имате прстени на кои вие си ја поседувате посакуваната должина, исто така облиени со месинг.

Димензии: 8/200цм

 

Категорија: , Ознаки: , , ,