Универзален филтер со јаглен

280 ден

Филтер за тоалет од активен јаглен кој помага во апсорбирање на непријатните мириси. Само измерете која димензија ви треба и исечете го парчето.

Димензии: 15x20cm. Во пакување има 3 парчиња.

 

Категорија: Ознаки: , ,