Хигиенски килоти Sasha

300 ден465 ден

Хигиенски килоти за женски кучиња кои се во период на менструација, изработени од најлон и ластиче кое се приспособува според големината на половината. Овие килоти се соодветни за сите раси и големини на кучиња, а соодветната должина може да ја дознаете кога ќе ја измерите половината на кучето (малку над опашката). Гакичките имаат посебно џепче каде се вметнуваат влошките и дополнително се лепат за да не се изместуваат. Во пакувањето има 4 влошки, а може и да се купат дополнително согласно со големината на хигиенските килоти. Се препорачува рачно перење.

 

 

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , , ,