Хранилка за птици Silo

950 ден

Метална хранилка за птици која може да стои надвор цела година. Наполни ја со семки и просо и така ќе имаат храна во секоја сезона. Се закачува со метална кука.

Димензии: 16х17х30 cm

Категорија: Ознаки: , , ,