Цереа Веге четки puppy

10 ден

Грицка која ги тера малите кутриња да џвакаат е секогаш добра идеа. Направени од здрави веге состојки, овие дентал четки се вкусни, хранливи и нежни кон стомачато на твоето кутре.

5см

Категорија: , Ознаки: , , , , ,