Цереа Дентал уши

120 ден

Најомилените дентал грицки сега и во форма на уво- но овој пат во веге верзија! Баш поради тоа што се вегетаријански нема да направат дома неред како и останатите увца. Текстурата на ушите ги прави да се одлична грицка за џвакање и значително помага во намалување на каменецот на забите.

Цена за едно парче.

Категорија: Ознаки: , , , , ,