Чешел за заплеткано крзно (Dematting)

950 ден

Сечилото на овој чешел е навистина практичен кога се работи за груминг на кучиња, благодарение на ротационата глава која може да се подеси според оој кој ракува, на лево или десно. Сечилото нежно и ефективно ги отстранува чворчињата низ долното крзно за оптимална хигиена. Секако се грижи за максимално и за здравјето на кожата со висок квалитет на сечило кое не предизвикува повреди.

HUNTER SPA  е колекција на алатки за grooming со ергономски изглед и рачка налик на кожа. За чешлањето да биде супер лесно и уживање за Вас и миленичето.

  • За средно и долго крзно
  • Отстранува јазоли во долното крзно (undercoat)
  • Го оформува горното крзно (uppercoat)