Чешел со ротирачки запци (rotating teeth)

700 ден

Реалната предност на овој чешел во споредба на другите се ротирачките запци, кои помагаат во одлично расчешлување и во најзаплетканите влакна. Соодветно за средно и долго влакно и исто така помага во расплеткување на мали и големи чворчиња. Со ротирачките запци се намалува кубење и тегнење на крзното и со тоа не се оштетува. Овој чешел е одлично решение за сите проблеми со двата слоја на крзно.

HUNTER SPA  е колеција на алатки за grooming со високо- квалитетна кожна рачка и ергономски изглед. За чешлањето да биде супер лесно и уживање за Вас и миленичето.