Шише за вода List беж

880 ден

Совршениот додадок на Вашите прошетки или патувања- со List шишето за вода со силиконско капаче веќе ништо нема да е проблем кога се шетате заедно. Со леснотија може да се закачи на ранец, каиш или ташна, такада ако кучето е жедно вие одма имате вода при рака. Едноставно, стилски и практично.

550 ml