Ќебенце со пулсирање (heartbeat) за мали кутриња

1.450 ден

Ќебенце за мали кутриња кое го горниот дел кај главата на мачето има вибрации и пулсирање кои имитираат куцање на срце. Така малите кутриња кои се одвоени од мајка им нема да имаат силна анксиозност и паника дека се сами и ќе чувствуваат дека има некој до нив барем првите недели откако се одвоени сами.

На краевите има и топчиња и пердуви за поголема занимација. Така никогаш нема да се сами 🙂

Цела Baby Collection  на Feribiella e со внимателно одбрани материјали за поголема безбедност и удобност за мали кутриња.

Димензии: 15 цм

Категорија: Ознаки: , , , ,