2 во 1 Кликер со свирче

550 ден

Секој сопственик на милениче има список на основни работи кои мора да ги поседува. Едно од тие работи е 2 во 1 кликерот со свирче, зошто ги комбинира двете најпотребни работи за миленичето. Со фрекфенција од 5000 Hz и може да се закачи на гардероба или пак да го закачиш околу врат. Кликерот може да се слушне и од подалеку и така е од помош да учење на команди, давање награди или наредба да се врати назад. Практична алатка и речиси неуништлива, бидејќи оваа сива пластика е отпорна на ветер и дожд.