Antos Gold стапчиња од патка

300 ден

Колекцијата Gold  е со вкусни и природни закуски за кучиња која содржи вистинско месо од патка за да се одржи добра мускулна форма кај кучињата. Овие грицки не содржат житарици и се соодветни како закуски на дневна база.

100 гр

Категорија: Ознаки: , , , ,