Cha Cha Стапче црвено

220 ден

Класична и високо протеинска грицка со еден интересен твист! Нашите ча-ча стапчиња се интересни бидејки имаат интересна текстура и затоа се возбудливи. Направени за да ги задоволат потребите за гризање и да им помогнат во одржување на добра орална хигиена.

60-65 gr

Категорија: Ознаки: , , , ,