Earth Rated Единечна ролна со 300 кеси (лаванда)

1,600 ден

Колекцијата Earth Rated се еколошки производи кои се биоразградливи и не штетат на околината, изработени според последните стандарди во Канада.

Кесички во пакување како марамчиња, па така постојано ќе Ви бидат на дофат.

Собирање на изметот на нашите миленици е наша одговорност, ама ние сме тука да го направиме полесно и позабавно!

Ќесичките и диспанзерот се направени согласно со последните регулации и сертификатот OK! Compost