Flexi Comfort- cord

1.550 ден

Новите Flexi comfort се наменети за оние кои ги сакаат промените и удобноста. Рачката за држење веќе нема да е проблем, таа сега се приспособува уникатно на секоја рака!

Производот е компатибилен со Flexi Multibox.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,