Flexi LED Lightning System

950 ден

FLEXI LED додаток за осветлување кое е супер идеа за оние кои уживаат во ноќните прошетки. Со фронтално бело светло и странично црвено кои може да се користат оддеднаш и посебно секое. Лесно се прикачува со лепенка и има вклучени батерии.

Соодветно за повеќе модели, освен XS големина (New Comfort, New Classic and Black Design S, M and L)

Категорија: Ознаки: , , ,