Friends Pug

1.000 ден

Убавина, уникатност и постојана потрага по совршенство.
Колекцијата на MyFamily наречена Friends има голем број на ID  тагчиња каде може да се најде најголем број на раси на кучиња и мачиња, декорирани и направени со секој детал.
Секое тагче е рачно-завршено каде уметниците од Италија успеваат да ја уловат секоја специфичност кај секоја раса поединечно. Ова е одличен пример како еден метален предмет може да предизвика толку многу емоции.

Made in Italy

Категорија: Ознаки: , ,