Julius-K9 Држач за тоалет ќеси

470 ден

Пластичен држач за тоалет кеси со додаток 1 ролна кеси со мирис на лаванда. Аксесоар кој на сите ни е потребен, лесно може да го прикачите на торба, каиж или на поводникот на кучето и така секогаш ќе Ви биде на дофат.