Julius-K9 Појас за во кола црвена

540 ден720 ден

Практичен додаток на сите К9 производи, кој има за цел да го заштити Вашето куче од небезбедни ситуации при возење во кола. Лесен за користење, едниот крај го ставаш кај појасот, а токата ја прикачуваш на прстенот на градникот (препорачливо) или околувратникот.

Внимание- одберете појас кој е соодветен со килограмите на кучето за максимална безбедност.

Шифра: Не е достапно Категорија: , , Ознаки: , , , ,