Julius-K9 POWAIR градник жолт

1.500 ден3.350 ден

Дизајниран за 100% проток на воздух

IDC®Powair градникот е еден од новитетите кај К9 градниците, како еден супер лесен модел и претставува ептен мека верзија од класичниот модел на К9 градници. Изработено од специјален 3D воздушест материјал кој дозволува целосен проток на водух поради што е навистина комотно за Вашето куче.

Ефективен баланс на влечење, ефективна контрола

Моќта на комфорот на овој градник е насочена кон кучето со цел да биде максимално ефективен. Прерамката кај градите е паралелна со поводникот во твојата рака, па така силата на влечењето е балансирана.Тоа значи дека може да го контролирате кучето со многу помалку напор,а градникот ќе ја распредели силата поддеднакво.

Издржлива рачка за да се снајдеш во непредвидлива ситуација

Рачката поставена на горниот дел е за да можеш да го контролираш твоето куче со целосна доверба- дали се работи за брзо застанување, контрола во густ сообраќај, по скали или при излегување од кола.

Спремни со еден клик

Секое куче сака да излезе што побрзо од дома, па затоа овој градник се облака само со еден клик!

  • 3D воздушест материјал за 100% комфорт
  • Научно докажан комфорт, специјална структура која ја балансира силата кај градите наместо кај вратот
  • Навистина лесно за подесување и користење
  • OEKO-TEX® сертифициран
  • Може да се персонализира и да се додадат аксесоари кај лепенките
  • Издржлива рачка
  • Со искуство над 25 години во изработка и дизајн на градници

Точните димензии може да ги видите во табелата подоле.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,