KONG Ballistic Vibez Birds

1.100 ден

Овие смешни и шарени птици се направени од издржлив материјал и може да ги издржат и најдивите игри. KONG Ballistic Birds се направени за да бидат издржливи од силен најлон и со додадена свирка која додава и стимулација во секоја игра. Поради тоа овие играчки се навистина долготрајни, а долгиот врат е идеален за лов на играчката и тресење.

  • Практична и издржлива
  • Со свирка
  • Долг врат идеално за тресење

Димензии: 32цм

Категорија: Ознаки: ,