KONG Chirpz Chick kitten

430 ден

KONG Kitten Chirpz Chick е играчка која се активира при допир и прави звук како птица, на начин да го повика мачето на активна игра. На тој начин ги активира природните ловечки инстинкти кои се кријат во секое маче, затоа оваа играчка е дизајнирана за ловење и фрлање низ домот.

Со додаден KONG North American Catnip за уште поголема заинтересираност кон играчката.

  • Прави звук како прица при допир за да поттикне игра
  • Се активира со движење
  • Мала големина соодветна за мали мачиња
  • Со додаден катнип
Категорија: Ознаки: , , , ,