KONG Enchanted Characters

550 ден

  • Централна дупка за полесно задржување
  • Шушкави звуци кои ги поттикнуваат да си играат
  • Светки во сите бои за поголема забава за малите мачиња
  • Со мала тежина за да може секаде да ги носат
  • Со додаден KONG Premium North American Catnip
Категорија: Ознаки: , ,