KONG Naturals Catnip Spray

580 ден

  • Додај нова свежина на играчките истовремено поттикни го твоето маче за гребе на одредено место
  • Неодолив, високо ефективен KONG Premium North American Catnip
  • KONG Premium North American Naturals Catnip е со одржливо потекло, природно сушено на поле и затоа е повеќе привлчен од другите
  • Помага во смирување за време на посетите кај ветеринарот
  • Лесно се аплицира со пумпичка
Категорија: Ознаки: , ,