KONG Play Spaces Cloud

1,250 ден

  • Лесно може да се спакува ако не се користи во моментот
  • Крцкав материјал да потсетува на звуците од надвор
  • Со додаден KONG North American Premium Catnip
  • Со мека сатенска страна за играње

Димензии: 60х45 см

Категорија: Ознаки: , , ,