KONG Play Spaces SeaQuins

1,340 ден

  • Шиено со светки од надворешната страна (двострани) кои поттикнуваат љубопитност
  • Останува отворено и лесно може за си играат внатре
  • Со додадена играчка школка

Димензии: 50х15 см

Категорија: Ознаки: , ,