KONG Pull-A-Partz Sushi

1.260 ден

KONG PULL-A-PARTZ нуди бескрајна забава за сите сетила на шушкавата даска за суши. Едамам, ракчиња и соја сос се закачени со лепенка на подлогата и го поттикнуваат активното трчање и љубопитност. Внимателно дизајнираните играчки се исполнети со KONG Premium северноамерикански катнипп, што го буди интересот на миленикот и ја продолжува забавата.
  • Иновативна играчка за мачки од 5 парчиња
  • Анимирачки звуци на крцкање
  • Со додаден премиум KONG катнип
  • Возбудлива мешавина од различни димензии на играчки го буди ловечкиот инстинкт
  • За разновидна, долготрајна играчка забава

Димензии: 22х27 цм

Категорија: Ознаки: , , ,