KONG Rope Ball Puppy

590 ден

Специјалната линија за мали кутриња Rope Tug наменета за најмалите и им помага да ги задоволат потребите за гризање и џвакање. Направени од екстра мек материјал налик на волна, за да биде меко но сепак издржливо за малите кутриња да можат правилно да растат и да играат без повреди. Овие играчки промовираат здрави навики и правилен развој,

  • Мек плетен материјал специјално дизајниран за мали кутриња
  • Поттикнува правилен развој

Димензии: 7.5цм

Категорија: Ознаки: ,