KONG Teething Stick

540 ден950 ден

  • Помага за развој на здрави заби и непца
  • Може да се наполни со грицки, паста или путер од кикирики
  • Помага во процесот на вадење заби и е забавно за џвакање
  • За кутриња до 9 месеци
  • Made in the USA. Globally Sourced Materials.
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,